Qubus Hotel: zobacz, jak pracują szefowie kuchni

Restauracje Qubus Hotel wprowadziły właśnie nowe, jesienne menu. Z tej okazji sieć przygotowała specjalną fotorelację, dokumentującą prace poszczególnych szefów kuchni. Zdjęcia zobaczyć można m.in. na Facebooku.


- Wdrożenie nowego menu poprzedzały tygodnie spotkań i dyskusji - mówi Joanna Łuczyńska - Reczek, główna specjalistka ds. gastronomii sieci Qubus Hotel. – Zawsze staramy się proponować naszym Gościom ofertę niezwykle różnorodną, jednocześnie świetnie komponującą się z aktualną porą roku – dodaje.


W nowym menu znajdziemy ponad 30 potraw – w tym m.in. aromatyczne Gnocchi z Kurczakiem i Marokańską Jagnięcinę. – Na deser polecam pyszny, ciepły Sernik Włoski z puszystego sera Ricotta, podany na musie brzoskwiniowym – mówi Joanna Łuczyńska - Reczek.


Od kilku dni każdy może przyjrzeć się pracy szefów kuchni Qubus Hotel. Efekty specjalnej sesji zdjęciowej zobaczyć można m.in. na profilu Qubus Hotel w serwisie Facebook, pod adresem www.facebook.com/QubusHotel

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *