Paweł Gruba, manager restauracji w programie Hell's Kitchen, obejmuje funkcję zastępcy dyrektora gastronomii w Airport Hotel Okęcie. Będzie odpowiedzialny m.in. za planowanie i realizację działań marketingowych i wizerunkowych, oraz budowanie długoterminowych relacji z klientami.
Paweł przez ostatni rok pełnił funkcję dyrektora zarządzającego restauracji Kafe Zielony Niedźwiedź na warszawskim Powiślu (Knajpa Roku 2014 w plebiscycie Gazety Wyborczej, rekomendacja Slow Food Polska). Wcześniej był managerem generalnym m.in. we włoskich restauracjach (Milanovo, RepubllicaItaliana) oraz polskiej restauracji na Nowym Świecie “Dawne Smaki”, którą współtworzył i otwierał. Gruba ma wieloletnie doświadczenie marketingowe w branży gastronomicznej. Posiada międzynarodowy certyfikat NLP MASTER. Udziela konsultacji istniejącym i nowopowstającym biznesom gastronomicznym – restauracjom i obiektom hotelowym. Jest prelegentem i panelistą na konferencjach branżowych.
Od czterech sezonów jest ponadto managerem restauracji w programie Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia, gdzie dowodzi salą i zespołem kelnerskim u boku Wojciecha Modesta Amaro.
Cieszymy się, że Paweł dołączył do naszego zespołu. Jego dotychczasowe bogate doświadczenie pozwoli mu na skuteczną realizację głównych celów jakie przed nim stawiamy, czyli wprowadzenie na rynek nowych miejsc na gastronomicznej i kulturalnej mapie Warszawy - a mianowicie Restauracji Polskiej, Aviator Bar & Lounge oraz Czekolada Cafe – powiedziała Elżbieta Nitsze, dyrektor generalny hotelu Airport Okęcie.
Powiązane artykuły PERSONALIA
Strefa prenumeratora
E-tygodnik
Reklama
Komentarze