Mariusz Łukasiak dyrektorem F&B w Sheraton Grand Warszawa   PERSONALIA

Mariusz Łukasiak, ostatnio F&B director w warszawskim hotelu Marriott, przeszedł do Sheratona Grand Warsaw na takie samo stanowisko.

Z branżą gastronomiczną związany jest od 1995 roku, zdobywając doświadczenia w Eurest Polska, P&O / Princess Cruises Lines Ltd, hotelach sieci Accor w Warszawie i InterContinental Warszawa. W roku 2015 dołączył do Marriott Warszawa jako kierownik bankietów, a 2018 r. został zastępcą kierownika gastronomii, a w połowie 2021 r. dyrektorem gastronomii hotelu.
W Sheraton Grand będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością food & beverage w hotelu, w tym bankietami, cateringiem zewnętrznym, restauracjami i barami. Jak informuje hotel: „Wspierany przez szefa kuchni Marcina Sasina i cały zespół F&B, będzie odpowiedzialny za dostarczanie najlepszych doświadczeń kulinarnych gościom we wszystkich punktach sprzedaży oraz wspieranie naszych współpracowników w ich codziennej pracy i rozwoju”.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *