• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 








09/2019

09/2019
2019-10-01
...
Vienna House Andel’s Łódź świętuje 10-lecie
2019-10-01
Blisko 1,46 mln gości, ponad 10,7 tys. konferencji i miano jednego z najbardziej rozpoznawalnych hoteli biznesowo-konferencyjnych w Polsce – to efekt dziesięciu lat...
ZOOHOTEL Wrocław. W krainie dzikich zwierząt
2019-10-01
Hotel ZOO usytuowany jest tuż obok Wrocławskiego Parku Zoologicznego, dlatego całość jego wystroju inspirowana jest wyjątkowymi sąsiadami – zwierzętami, a goście...
BACHLEDA LUXURY HOTEL MGALLERY Kraków. Luksus w Krakowie
2019-10-01
BACHLEDA LUXURY HOTEL MGALLERY MIASTO: Kraków GWIAZDKI: 5***** POKOJE: 64 / MIEJSCA: 128 SALE GASTRONOMICZNE: 2 / MIEJSCA: 59 SALE KONFERENCYJNE: 1 / MIEJSCA:...
Rekrutacja w hotelowych SPA. Jak przeprowadzić ją skutecznie?
2019-10-01
Hotelowe SPA mają coraz więcej problemów ze znalezieniem pracowników, zwłaszcza w obiektach położonych poza dużymi miastami. Rekrutację niekiedy prowadzi się...
Jak efektywnie współpracować z dystrybutorem wykładzin?
2019-10-01
Współpraca między inwestorem a dystrybutorem wykładzin czy dystrybutorem a architektem to bardzo ważny etap każdego hotelowego projektu. To właśnie od tej relacji w...
Na podłogach wykładziny i panele winylowe
2019-10-01
Podłoga w hotelu to inwestycja na długi czas, dlatego ważne jest, by łączyła wytrzymałość i odporność na zużycie z atrakcyjnością wizualną i dopasowaniem do...
Drewno, kamień, lastriko, wykładziny
2019-10-01
Podłoga jest jednym z najbardziej widocznych, a zarazem najbardziej narażonym na uszkodzenia elementem wyposażenia hotelu. Dlatego warto dogłębnie zastanowić się nad...
Na śniadania
2019-10-01
Ketchup Premium nr VII 100 g produktu wytwarzane jest aż z 200 g pomidorów. Ten flagowy ketchup marki Fanex to połączenie dojrzałych, soczystych warzyw i bukietu...
Śniadania okiem dostawców
2019-10-01
Nietypowe urozmaicenie typowych śniadań Bożena Sajnog, Fanex Stale śledzimy trendy związane z hotelarstwem, w szczególności te związane z serwowaniem...

Posts navigation

Starsze wiadomości




RYNEK HOTELI
/ HIRo – Hotelarskie Inwestycje Roku 2025
 
TEMAT NUMERU
/ Case: jak zbudować duży hotel w niesprzyjających inwestycjom hotelarskich czasach
 
RYNEK HOTELI
/ KWIECIEŃ – świetny w Krakowie i Trójmieście, słaby we Wrocławiu
 
RYNEK HOTELI
/ TERMY KARKONOSZE– case: zmiana wspólnika w trakcie inwestycji
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl