• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 














04/2012

50 lat hotelarstwa – z doświadczenia
2012-04-28
Maciej Grelowski. Zaczynał karierę w branży hotelarskiej jako recepcjonista w hotelu Bristolu w 1975 roku, potem pracował w dziale handlowym hotelu Victoria...
50 lat hotelarstwa – z doświadczenia
2012-04-27
Trudno powiedzieć, parafrazując przebój z „Czterdziestolatka”, że te pięćdziesiąt lat HOTELARZA „minęło jak jeden dzień”. Myślę że w kontekście...
CZYSTOŚĆ W HOTELU
2012-04-27
Gość hotelu wymaga, aby oferowany mu pokój był jak nowy, bez „śladów użycia”. Dlatego czystość i higiena muszą być priorytetem dla każdego hotelu. Ma to...
Jakość zobowiązuje
2012-04-27
Różnice w standardach utrzymania czystości w hotelach zacierają się. Większość nowych inwestycji hotelowych już w segmencie 3- gwiazdkowym wykańczanych jest...
Własna pralnia – czy pranie na zewnątrz?
2012-04-27
ZA WŁASNĄ PRALNIĄ Koszt prania to 50 gr–1 zł za kg Własna pralnia w hotelu generuje mniejsze koszty niż ceny usług pralni zewnętrznych, zapewnia kontrolę...
Hotelowy ogród najlepszą wizytówką
2012-04-27
Z nastaniem wiosny nadeszła pora na porządki w ogrodzie hotelowym. Niezależnie od wielkości terenu, jego ukształtowania i podłoża, każda murawa po zimie wymaga...
Budżet SPA czyli jak wyjść na swoje
2012-04-27
Budżet hotelowego SPA tworzymy po to, aby wiedzieć co i za ile możemy sprzedać, jakie produkty i za ile możemy kupić, gdzie możemy trochę obniżyć cenę za...
St. Bruno w Giżycku w krzyżackim zamku
2012-04-27
Historia zamku, w którym mieści się obecnie 4-gwiazdkowy hotel St. Bruno, sięga XIV wieku. Średniowieczny zamek, położony nad Kanałem Łuczańskim łączącym...
Z historii Hotelarza
2012-04-27
...
HRS: najlepsze hotele 2012
2012-04-27
Podczas gali finałowej, która odbyła się w warszawskiej 99 Restaurant&Bar, ogłoszono laureatów pierwszej edycji plebiscytu Hotel Roku 2012. Jego organizatorem...

Posts navigation

Starsze wiadomości




TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/ Potencjał AI w ścieżce gościa
 
GŁOŚNE IMPREZY
/ GRAND OPENING Four Points by Sheraton Wrocław
 
TEMAT NUMERU
/ HOTEL TRENDS POLAND & CEE. LIDERZY I INWESTORZY: różne role – wspólny wynik
 
RYNEK HOTELI
/ IGHP z odnowionym składem władz
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl