Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
08/2006
08/2006
SPA dla przyszłych mam
2007-08-29
Hotel Klinika Zdrowia i Urody Villa Park w Ciechocinku stworzył specjalny program Baby-Spa, przeznaczony dla kobiet między szesnastym i trzydziestym siódmym tygodniem...
Comber króliczy faszerowany liśćmi szpinaku
2007-04-12
SKŁADNIKI (1 porcja) Danie zasadnicze: 150 g combra z królika, 40 g liści szpinaku, 50 g cukini grillowanej Marynata: 50 mln piwa ciemnego, świeży rozmaryn, sól...
Zanim zapłonie hotel
2007-03-08
Niedotrzymywanie terminów kontroli okresowych instalacji i sprzętu oraz brak instrukcji bezpieczeństwa pożarowego, to najczęstsze uchybienia hotelarzy w przestrzeganiu...
Rower a przewaga marketingowa
2007-03-08
Wiele hoteli w swych działaniach marketingowo-promocyjnych nie wykorzystuje lub wykorzystuje w sposób niedostateczny atut, jakim jest posiadanie wypożyczalni sprzętu...
Nie tylko dla rozrywki
2007-03-08
Hotele należą do przedsiębiorstw, które jako jedne z pierwszych wprowadzają nowatorskie rozwiązania z dziedziny mediów i telekomunikacji. Przyczyniają się do tego...
Sieć bezprzewodowa dla gości
2007-03-08
Dwa, trzy lata temu dostępu do internetu w hotelowych pokojach wymagali wyłącznie goście biznesowi. Jeśli jeszcze nie dziś, to z pewnością pojutrze możliwości...
Kuszące smaki i zapachy
2007-03-08
Izabela Bogdanowicz Autorka jest konsultantką ds. ZKM (zintegrowane komunikowanie marketingowe) i dziennikarką - publikuje m.in. na łamach czasopisma "CMO. Magazyn...
Barek pod ręką gościa
2007-03-08
Piotr Lutycki Minibarek w pokoju hotelowym to nie tylko wygoda dla gości. To również dodatkowy zysk dla hotelu ze sprzedaży alkoholi, napojów czy słodyczy za cenę...
RSVP
2007-02-22
Michel Muszyński Autor jest dyrektorem Francuskiego Instytutu Zarządzania w WarszawieGdy różne okoliczności zmuszają nas do tak zwanego światowego życia...
Robert Kopacz
2007-02-22
Hotel Kongresowy w Kielcach Od początku czerwca 2006 jest szefem kuchni w hotelu. Karierę zawodową rozpoczął po ukończeniu kieleckiego Technikum...
Posts navigation
Starsze wiadomości
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
/
Jak stworzyć przestrzeń fitness, która odpowiada na potrzeby gości
HOTEL Z POMYSŁEM
/
RUBEN HOTEL & SREBRNA GÓRA
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
FITNESS W HOTELU - Jak generować przychody z siłowni?
SPA
/
Jak wybrać wyposażenie hotelowego spa
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl