Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
10/2006
10/2006
Inauguracja Akademii Hotelarstwa
2009-12-04
5 października odbyła się inauguracyjna sesja drugiej edycji Akademii Hotelarstwa prowadzonej w ramach Akademii Hotelarza przez Francuski Instytut Zarządzania. Sesję...
Inauguracja Akademii Concierge
2009-12-04
3 października w krakowskim hotelu Sympozjum odbyło się pierwsze z cyklu szkoleń Akademia Concierge zorganizowane przez Hotelarza i Concierge Polska w ramach Akademii...
Ruszyła Akademia Inwestycji Hotelarskich
2009-12-04
7 listopada w Hotelu Nadmorskim w Gdyni odbyło pierwsze z cyklu szkoleń Akademii Inwestycji Hotelarskich zorganizowane przez miesięcznik „Hotelarz” w ramach...
Tuńczyk z kuskusem i sosem wasabi
2007-04-12
Składniki (4 porcje) świeży filet z tuńczyka - 1 kg kasza kuskus - 250 g pomidory suszone - 100 g chrzan wasabi - 50 g śmietana 30-proc. - 200 ml wino...
Zbrojne ramię Skarbu Państwa
2007-03-09
Jak to za komuny bywało... Kilkanaście lat temu przyleciałem na zjazd hotelarzy do Marakeszu. Czekając na odprawę paszportową, przestudiowałem wszelkie...
Marcin Dudek
2007-03-09
Przygodę z kuchnią rozpoczął w Technikum Gastronomicznym w Krakowie. Po ukończeniu szkoły w 1988 r. podjął pracę w krakowskiej restauracji Wierzynek, gdzie przez...
Platforma do sukcesu
2007-03-09
Internet staje się podstawowym kanałem sprzedaży pokoi hotelowych. Gość może zarezerwować nocleg online poprzez witrynę własnego obiektu lub za pośrednictwem...
Gastronomia idzie na zakupy
2007-03-09
Hotelowa gastronomia dba o zróżnicowanie źródeł dostaw produktów spożywczych. Elementami decydującymi o wyborze są: jakość, terminowość i cena Według wielu...
Co to jest ośrodek SPA?
2007-03-09
Inwestycji w SPA - i to zarówno w nowych hotelach, jak i już istniejących - nie brakuje, jednak za dwa, trzy lata nie każdy obiekt będzie mógł być uznany za SPA...
Dobry grunt pod nogami
2007-03-09
Najlepiej w hotelach sprawdzają się wykładziny wykonane z włókna będącego mieszanką naturalnej wełny i tworzywa sztucznego Gość, który spędza w hotelu dobę...
Posts navigation
Starsze wpisy
7
2024
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Zniesienie parytetu cenowego w UE: co to oznacza dla hoteli w Polsce
HOTEL Z POMYSŁEM
/
Kraków, MEININGER CENTRUMKraków,
RYNEK HOTELI
/
A.I.C.R. Polska rozpoczął kolejną edycję konkursu Recepcjonista Roku
RYNEK HOTELI
/
Rok 2023 w danych GUS: Rzeszów nadal liderem
FELIETON
/
Globalny pomidor, czyli złoto, szisza, mury obronne, kolorowe parasolki… i Agnes Gonxha Bojaxhiu. Nie działa albo internet, albo terminal
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl