Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
09/2006
09/2006
Zarobić na SPA
2007-08-29
Chociaż wybudowanie przyhotelowego kompleksu SPA & wellness to koszt co najmniej kilkuset tysięcy złotych, jest to inwestycja, która z pewnością przyciągnie do...
Pieczona polędwiczka wieprzowa otulona podgrzybkami zawijana w szynce wiejskiej podana w gratin z młodymi warzywami
2007-04-12
Polędwiczka wieprzowa - 18 dag Szynka wiejska - 4 dag Podgrzybki świeże - 4 dag Jajko - 1 szt Sól - do smaku Pieprz - do smaku Tymianek - do smaku Ziemniaki - 10 dag...
Sporna dotacja z UE
2007-03-08
Jestem od dłuższego czasu czytelniczką i prenumeratorką "Hotelarza". Chciałabym wrócić do tematu inwestycji hotelowych z funduszy z Unii Europejskiej opisywanego w...
Wrocław liczy na hossę
2007-03-08
Wrocław przyciąga coraz więcej turystów i przygotowuje swoją bazę hotelową do dwóch imprez, które chce zorganizować za sześć lat. Jeśli plany się powiodą...
Zamkowy marketing
2007-03-08
W środku lata swe bramy otwierał hotel ulokowany w odbudowanym zamku. Aby rozsławić obiekt, jego włodarze rozesłali pocztowe i e-mailowe wici o wydarzeniu. Zatrudnili...
Hotele w sieci
2007-03-08
Do rynkowego sukcesu hotelu przyczynić się mogą: ciekawa lokalizacja, wysoki standard usług, miły personel czy bogate zaplecze restauracyjne i rozrywkowe. Jednak bez...
Potrawy z procentami
2007-03-08
Wszelkiego rodzaju alkohole są nie tylko dodatkami, które eksponują walory smakowe potraw - same mogą być doskonałą bazą do przygotowania dania lub deseru. Wszystko...
Tomasz Purol
2007-03-08
Od stycznia 2006 roku szef kuchni w hotelu Villa Hoff w Trzęsaczu. Tomasz Purol ma 24 lata. Karierę zawodową rozpoczynał jako uczeń w hotelu Park w Poznaniu. W 2005...
Kategoryzować. Tylko jak?
2007-03-08
We wrześniowej sondzie "Hotelarza" zapytaliśmy Czytelników o to, czy centra SPA zlokalizowane przy obiektach noclegowych powinny podlegać procesowi kategoryzacji...
Hotel dobrze ogrzany
2007-03-08
Na komfort, jaki hotel powinien zapewnić swoim gościom, składa się nie tylko odpowiednie wyposażenie pokoi czy zaplecze gastronomiczne, ale także albo przede...
Posts navigation
Starsze wpisy
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
RYNEK HOTELI
/
GUS: goście zagraniczni wrócili na dobre
RYNEK HOTELI
/
Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”
RYNEK HOTELI
/
STR: wyniki hoteli w październiku– dobre, ale gdzieniegdzie mogłyby być lepsze
HOTEL Z POMYSŁEM
/
BRISTOL ART & MEDICAL SPA Busko-Zdrój: sztuka, zdrowie, relaks
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
Baw się danymi
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl