• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 








09/2006

09/2006

Zarobić na SPA
2007-08-29
Chociaż wybudowanie przyhotelowego kompleksu SPA & wellness to koszt co najmniej kilkuset tysięcy złotych, jest to inwestycja, która z pewnością przyciągnie do...
Pieczona polędwiczka wieprzowa otulona podgrzybkami zawijana w szynce wiejskiej podana w gratin z młodymi warzywami
2007-04-12
Polędwiczka wieprzowa - 18 dag Szynka wiejska - 4 dag Podgrzybki świeże - 4 dag Jajko - 1 szt Sól - do smaku Pieprz - do smaku Tymianek - do smaku Ziemniaki - 10 dag...
Wrocław liczy na hossę
2007-03-08
Wrocław przyciąga coraz więcej turystów i przygotowuje swoją bazę hotelową do dwóch imprez, które chce zorganizować za sześć lat. Jeśli plany się powiodą...
Zamkowy marketing
2007-03-08
W środku lata swe bramy otwierał hotel ulokowany w odbudowanym zamku. Aby rozsławić obiekt, jego włodarze rozesłali pocztowe i e-mailowe wici o wydarzeniu. Zatrudnili...
Hotele w sieci
2007-03-08
Do rynkowego sukcesu hotelu przyczynić się mogą: ciekawa lokalizacja, wysoki standard usług, miły personel czy bogate zaplecze restauracyjne i rozrywkowe. Jednak bez...
Potrawy z procentami
2007-03-08
Wszelkiego rodzaju alkohole są nie tylko dodatkami, które eksponują walory smakowe potraw - same mogą być doskonałą bazą do przygotowania dania lub deseru. Wszystko...
Tomasz Purol
2007-03-08
Od stycznia 2006 roku szef kuchni w hotelu Villa Hoff w Trzęsaczu. Tomasz Purol ma 24 lata. Karierę zawodową rozpoczynał jako uczeń w hotelu Park w Poznaniu. W 2005...
Kategoryzować. Tylko jak?
2007-03-08
We wrześniowej sondzie "Hotelarza" zapytaliśmy Czytelników o to, czy centra SPA zlokalizowane przy obiektach noclegowych powinny podlegać procesowi kategoryzacji...
Hotel dobrze ogrzany
2007-03-08
Na komfort, jaki hotel powinien zapewnić swoim gościom, składa się nie tylko odpowiednie wyposażenie pokoi czy zaplecze gastronomiczne, ale także albo przede...
Sporna dotacja z UE
2007-03-08
Jestem od dłuższego czasu czytelniczką i prenumeratorką "Hotelarza". Chciałabym wrócić do tematu inwestycji hotelowych z funduszy z Unii Europejskiej opisywanego w...

Posts navigation

Starsze wiadomości




RYNEK HOTELI
/ HIRo – Hotelarskie Inwestycje Roku 2025
 
TEMAT NUMERU
/ Case: jak zbudować duży hotel w niesprzyjających inwestycjom hotelarskich czasach
 
RYNEK HOTELI
/ KWIECIEŃ – świetny w Krakowie i Trójmieście, słaby we Wrocławiu
 
RYNEK HOTELI
/ TERMY KARKONOSZE– case: zmiana wspólnika w trakcie inwestycji
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl